Bemutatkozás 

Szakács Szilvi vagyok, az Artful.hu weboldal mögötti webdesigner. Multinacionális szervezetnél dolgozom, de mellette szabadúszó grafikus, designer munkákat vállalok. Kedvenc területem a digitális ábrázolás, digitális művészet, így a logókészítésben is kiélhetem ezt az irányultságomat.

A weboldal készítést a Kreatív Webdesigner tanfolyam start programján sajátítottam el és azóta sok projektet sikerült megvalósítanom. Munkámra igényes vagyok és maximálisan fókuszálok az igényekre.

Szeretek elmerülni egy-egy alkotásban és megvalósítani tökéletesen az elképzeléseket, mert úgy tekintek a honlapokra, mint a mögötte álló személy digitális megjelenésére és ezért nagyon fontos a közös munka. Folyamatosan képzem magam és nyitott vagyok az újdonságokra. Figyelem a trendeket és szívesen írok is ilyen és hasonló témákban.

Ha szeretnél egyedi tartalmat, designt, akár egy blog oldal kapcsán, akkor is fontos a jól átlátható, letisztult internetes megjelenés. Természetesen extra igényeket is megbeszélhetünk!

A mai rohanó világban szinte nincs is olyan vállalkozás, amely ne élne az internet adta lehetőségekkel és ne hirdetné magát online is. Ha keresünk valamit, például egy terméket, vagy szolgáltatást, az elsők között az internethez fordulunk válaszokért, segítségért, információért.

Szeretnék segíteni Neked abban, hogy itt, az online térben is megtaláljanak. Elkészítem a weboldalad, a vállalkozásod egységes és igényes megjelenését – azaz az arculatát -, és a logóját. Így csökken az erre fordított költség, időt takarítasz meg és jelentősen megnő az oldalad látogatottsága!

Szeretnéd, ha megjegyeznének és, hogy az első benyomás pozitív legyen, ha meglátogatják az oldalad?

 

Kiemelt weboldal munkáim:

Zsírralfogyok landig page oldala

Egy belvárosi kávéház oldala

Természetfotós portfólió oldala

Esküvői fotós weboldala

Éjszakai sofőrszolgálat

Szépségszalon teszt oldala

Első munkáim bemutatása a mentorom által

Rólam mondták

 

 

4 + 7 =