Válassza az Oldal lehetőséget

Blog

A Firefox böngészőben komplett oldalak lefordítása

A Chrome használói idáig is élvezhették a weboldalak lefordításának egyszerű módját, azonban erre már a Firefoxban is lehetőség adódott. Aki Chrome böngészőt használ, az tudja, hogy amennyiben a sajátjától eltérő nyelvű oldalra téved, a böngésző felajánlja a fordítás lehetőségét.

A Firefoxba sajnos nincs beépítve ez a funkció, de a bővítmények között található egy elég jól használható kis eszköz, mely megkönnyítheti az életünket. Miután letöltöttük, lehetőségünk adódik még a weboldalakba beépített videók angol feliratának lefordítsására is.

Tehát a képen látható bővítményt szükséges ehhez letölteni úgy, hogy ide kattint és így már automatikusan, amennyiben ezt állítjuk be, lefordítja az éppen aktuális weboldalt a kívánt nyelvre.

Ez már nem egy másik megnyíló oldalon jeleníti meg a lefordított szöveget, hanem kompletten az eredeti weboldalt fordítja le.

Miután telepítettük, meg fog jelenni a böngészőnk jobb felső részében. Ezután innen könnyen be tudjuk állítani a funkciókat és a kívánt nyelvet.

Nagyon jól és könnyen használható ingyenes alkalmazás.

Share This